Flower Cards Company is al vele jaren leverancier van bloemenkaartjes, kadobonnen, wens- en rouwkaarten. Alle producten worden in eigen studio ontwikkeld en in Nederland geproduceerd en verpakt. 
Het assortiment is enorm uitgebreid en wij bieden daarmee voor elke gelegenheid of smaak een passend product.

Onze servicemerchandisers rijden door heel Nederland om u op locatie onze artikelen te presenteren. In overleg met de klant wordt er een passende bezoekfrequentie afgestemd, waardoor de produkten te allen tijde optimaal worden gepresenteerd en steeds de nieuwste collecties worden getoond.
Natuurlijk kunt u ook bestellen via telefoon of onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat u uw producten zo snel mogelijk geleverd krijgt.

Steeds vaker merken wij dat er interesse bestaat in eigen collecties of het personaliseren van bestaande artikelen. Daarvoor zijn wij het juiste adres! Dankzij korte lijnen tussen de klant, studio, drukkerij en thuiswerkcentrale kan snel gehandeld worden. Van idee tot uitlevering in circa 4 weken. We zijn blij reeds vele bjzondere projecten naar volle tevredenheid van de klant te hebben mogen uitvoeren. 

Vanzelfsprekend streven wij een langdurige samenwerking met onze klanten na! Het klantentrouw-waarderingssysteem is daar een prachtig voorbeeld van. 

Een product van FCC ...... 'altijd iets bijzonders' !

 
Foto